Kazakskesdag 2007

 

Onze eerste editie “ Organisatie Kazachjesdag” werd een succes! Met een (te) beperkt groepje gingen we akkoord om de Kazachjesdag 2007 te organiseren. In enkele vergaderingen werden werden de taken verdeeld. En dat we op iedereen kunnen rekenen bleek op 29 september!

We kregen dan ook vele felicitaties met een “perfecte” organisatie.

Voor iedereen wat wils:

  • Kinderen konden zich uitleven in het pretpark met springkastelen, trampoline, clicshoek, megablok, kleuren...

  • Volwassenen konden een babbeltje slaan in de ruime en gezellige zaal.

  • En voor de hongerige en dorstige… Ī180 broodjes, meer dan 200 pannenkoeken, 12 taarten, …. een tonnetje bier, en veel drank !

 De totale opbrengst van het feest was 2.012 euro.

Toch wel leuk om te weten dat we door te feesten  minderbedeelde kinderen ook kunnen laten feesten. Samen brachten we een warm hart bij kinderen !

Met dank aan Het Kleine Mirakel, Jaga Diepenbeek, Actionworld voor materiŽle steun en aan al de helpers voor het voorbereidend werk en hulp op de dag zelf !

Heet van de naald !

Spaciba wordt ondersteund door 2 schoolprojecten

  • De Onze Lieve Vrouwschool van spaart dit jaar voor Kazachstan : De opbrengst van de school wordt verdeeld onder 3 projecten waaronder Spaciba

  • De British school Antwerp organiseert een project waarvan de opbrengst naar Kazachstan gaat. Zij verkopen appels (die van origine van Kazachstan te komen) en pralines. 210 studenten werken mee aan het project.

Spaciba heeft een nieuwe webmaster, en daarom zal vanaf nu de website weer frequenter worden aangepast.

Hartelijk dank !

Spaciba !